IOS 7 Connection

IOS 7 Connection

Postby BuildMurray » September 18th, 2013, 10:27 am

Since upgrading my iPhone 5 to IOS 7, the bluestar no longer auto connects when I start my vehicle. I have to connect it manually each time. Since the OS is released today to the masses this might become an issue for those upgrading.
BuildMurray
 
Posts: 2
Joined: March 31st, 2013, 3:21 pm

Re: IOS 7 Connection

Postby mrcostar » September 24th, 2013, 6:27 pm

Wow,that is not good.
iOS 6 was very problematic when it first came out too. They did fix it pretty quick though.
Anyone else see this?
MR. COSTAR
User avatar
mrcostar
Site Admin
 
Posts: 249
Joined: March 15th, 2011, 4:10 pm

Re: IOS 7 Connection

Postby Mel » September 26th, 2013, 1:26 am

I am using an iPhone 5 from ATT on iOS 7 and I have not had any connect problems.
Mel
 
Posts: 49
Joined: November 13th, 2011, 1:26 am
Location: Sacramento, CA

Re: IOS 7 Connection

Postby mrcostar » September 26th, 2013, 7:18 pm

Thanks Mel,
And thanks for all your helpful posts. Perhaps it is time I make you an admin!
MR. COSTAR
User avatar
mrcostar
Site Admin
 
Posts: 249
Joined: March 15th, 2011, 4:10 pm

Re: IOS 7 Connection

Postby Mel » October 2nd, 2013, 11:01 am

I have heard some people having that issues try removing the Bluetooth pair from your iPhone and bluestar then pairing it again like you would do for a new device.
Mel
 
Posts: 49
Joined: November 13th, 2011, 1:26 am
Location: Sacramento, CA

Re: IOS 7 Connection

Postby edro » February 14th, 2016, 4:31 pm

How do I contact an Administrator? I need to change my user name but can't find how to do it.
edro
 
Posts: 2
Joined: February 14th, 2016, 2:41 am


Return to BLUESTAR 2010

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron